• banne1r
  • banner
  • banner3

Kategori Popular

  • kothak Tin Packaging

    kothak Tin Packaging
  • kothak Packaging

    kothak Packaging
  • More Box packaging

    More Box packaging
  • 201606171128596089
  • 201606171130423196
  • 201606171131124505
  • 201606171132223461
  • 201606171132536118

Napa Pilih kita

  • Sepuluh taun fokus timah kothak pametumu

    Brother Packaging (HK) Limited punika timah bisa supplier profesional kang nyedhiyakake layanan ekstensif lan solusi kanggo packaging lan pasar promosi. Iki nutupi sumber ing produk timah kanggo packaging garing pangan, kayata roti, coklat, kopi, teh, etc Candy, uga peparingé lan item premium kanggo macem-macem jinis Saliyane campaign.In promosi kanggo kothak timah, kita uga bisa kanggo ngluwihi garis lan layanan kita prodhuk ing kerjasama karo aliansi kita kanggo kertas bisa lan kertas tabung packaging kang bisa nyedhiyani pilihan packaging liyane kanggo klien.

  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • e7e1f705
Tampilan Online Chat!