• banne1r
  • banner
  • banner3

Categories populér

  • kotak tin bungkusan

    kotak tin bungkusan
  • Box bungkusan

    Box bungkusan
  • Langkung Box bungkusan

    Langkung Box bungkusan
  • 201606171128596089
  • 201606171130423196
  • 201606171131124505
  • 201606171132223461
  • 201606171132536118

Naha Pilih Us

  • Sapuluh taun difokuskeun tin kotak ngahasilkeun

    Adi bungkusan (HK) Limited mangrupakeun tin can supplier profésional nu nyadiakeun jasa éksténsif jeung solusi bungkusan na pasar promosi. Ieu nutupan suplai on produk tin pikeun bungkusan dahareun garing, kayaning biskuit, coklat, kopi, teh, permen jsb, kitu ogé hadiah jeung item premium pikeun rupa-rupa tambahan campaign.In promosi ka kotak tin, urang oge bisa manjangkeun garis tur jasa produk urang dina migawé bareng kalayan satru kami ka kertas can na kertas tube bungkusan nu bisa nyadiakeun pilihan bungkusan séjén pikeun klien.

  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • e7e1f705
WhatsApp Online Chat!